Imi place abordarea lor ludică, inca necunoscuta in Romania. Videoclip-ul mi-a atras atentia prin alcatuirea suprarealista, regie, efecte vizuale, paleta de culori aliniere la un trend actual in grafica, care pe moment ma pasioneaza:

El: Julien Vallée
Artist si designer de arte vizuale, care isi are studio-ul in Montreal, Canada. A lucrat pentru Google, Lacoste, Coca-Cola, MTV si New York Times. Castigator si membru al Alliance Graphique Internationale. Consacrarea i-a venit in 2011 cu lucrarea Rock > hârtie, foarfece, acceptata de exigenta unui web-online-shop de notorietate.

Ea: Eve Duhamel
Artist si designer de arte vizuale tot din Montreal, Canada. Viziunea ei despre colaj a avut succes pentru postere, skateboard, snowboard, fashion, evenimente si carti. Lucrarile ei au fost expuse in galerii din Berlin la Londra Marea Britanie, Buenos Aires, Los Angeles, Toronto, Vancouver si Montreal.

ValleeDuhamel_rouavision-ro
Impreuna fondeaza studioul “Vallée Duhamel”. Creeaza imagini si clipuri video pentru clienti care vin din diverse medii de business, solicitati fiind pentru: reclame de evenimente, muzica, moda, postere, reviste si obiecte. Specialisti in lo-fi si efecte vizuale din elemente scenografice adesea confectionate, instalatii fara de care ideile lor nu pot fi filmate.
ValleeDuhamel_rouavision-ro

ValleeDuhamel_rouavision-ro

ValleeDuhamel_rouavision-ro

ValleeDuhamel_rouavision-ro

ValleeDuhamel_rouavision-ro
Sursa imagini: http://valleeduhamel.com/